MónTerrassa
El ‘Cupó Diari’ de l’ONCE reparteix 35 mil euros a Terrassa
  • CA

Aquest dimarts, 14 de setembre, ha tingut lloc el sorteig del ‘Cupó Diari’ de l’ONCE i ha tocat a Terrassa. En concret, Eva Torrejón, agent venedora dels jocs responsables de l’organització, ha estat l’encarregada de repartir la sort des del seu quiosc ubicat al carrer Arenys de Mar, número, 18, al barri del Pla del Bon Aire. Torrejón, una terrassenca amb discapacitat, com la resta de venedors de l’ONCE, va vendre un cupó amb un premi de 35 mil euros.

A Terrassa, l’ONCE compta amb un total de 119 agents venedors, repartits per tots els barris de la ciutat, així com també amb més de 500 afiliats i afiliades, en els quals presta un servei personalitzat. Aquest 2021, l’ONCE ja ha repartit altres premis a la nostra ciutat. El més rellevant va tenir lloc el passat 22 d’abril, on es van vendre fins a quatre butlletes, amb un premi total de 140 mil euros, repartides al punt de venda de l’avinguda Barcelona. Anteriorment, a finals del mes de gener, el Cupó Diari -en aquell cas un sol bitllet- va ser validat al quiosc de la plaça Doctor Robert.

Més de 38 milions d’euros en premis

El ‘Cupó Diari’ de l’ONCE ofereix, per un preu de 1,5 euros al bitllet, un total de 55 premis de 35.000 euros a les cinc xifres. A més, el client té l’oportunitat, per 0,5 euros més, de jugar també a la sèrie i guanyar ‘La Paga’de 3.000 euros al mes durant 25 anys, que s’afegirà al premi de 35.000 euros. Enguany, l’ONCE ja ha repartit 38 milions d’euros en premis a Catalunya.

Els cupons de l’ONCE es comercialitzen pels 19.000 agents venedors, 2.500 d’ells a Catalunya, que integren la seva xarxa de vendes. Gràcies al Terminal Punt de Venda (TPV) el client pot escollir a l’instant el número que més li agradi. A més, es poden adquirir des de la pàgina web i establiments autoritzats. A Catalunya són més de 10.000 els seus afiliats i el col·lectiu de l’ONCE i la seva Fundació supera les 15.000 persones.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa