MónTerrassa
Cruasan, una nova botiga que obre al centre de Terrassa
  • CA

Cruasan es una nova botiga que acaba d’obrir les seves portes al centre de Terrassa fa tot just uns dies. Què ven ho deixa molt més que clar el nom de l’establiment. I per començar, els seus promotors han escollit el rovell de l’ou, un dels llocs més cèntrica de la ciutat. Al carrer de Josep Coromines hi havia un espai i no han dubtat en aprofitar-lo per muntar un negoci que esperen que rebi el vist-i-plau de la ciutadania. Al carrer de Joan Coromines comparteixen ubicacio amb establiments de restauració, botigues de roba i una gran llibreria, i d’un establiment de venda de pernil de la gamma més alta possible.

Las principal impulsora de Cruasan és Pepa Comellas, una emprenedora que arriba del món de la hostaleria

La principal impulsora de Cruasan és Pepa Comellas, una emprenedora que arriba del món de l’hostaleria i que fins fa uns mesos ha tingut un restaurant a Sant Fruitós de Bages, anomenat “Casa Solé·.

“Em venia de gust tornar a treballar en un projecte que m’il·lusionés com és el de Cruasan, i a Terrassa, i ens vam posar en marxa per fer-lo possible”, explica la Pepa Comellas.

“L’especialitat d’aquest negoci, tal com diu el nom son els cruasans, amb tot tipus de “toppings” i de farcits dolços (des de la “Nutella” fins al “Kinder”, “cheese cake”, “lemon pie”, festuc, xocolata blanca, lotus…) i salats. Però ressalta que l’oferta va una mica més enllà: “Tanmateix, oferim refrescos, sucs, orxata, cafès i “frappés” al gust. En realitat, aquest negoci està en constant innovació i destaquem per ser els únics en oferir aquest producte”.

Les quatre dades fonamentals

Ubicacio: carrer de Joan Coromines número 1, a tocar del Cremat.
Horari: 8:30-13:00 i 17:00-21:00.
Tanquen: diumenges i dilluns al matí.
Producte estrella: Cruasans artesanals de mil i un gustos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa