Covirán ha obert recentment, el passat mes de gener, un nou supermercat a la ciutat de Terrassa. La cadena andalusa de queviures amb marca pròpia -nascuda a Granada l’any 1961- continua la seva imparable expansió i ha decidit instal·lar un nou local al barri de Ca n’Anglada, en concret a l’avinguda Barcelona, número 216, fent cantonada amb el carrer Dr. Aymerich i Gilabertó. Es tracta d’un establiment que disposa d’una sala de venda de 241 metres quadrats, i que compta amb seccions de carnisseria i xarcuteria amb servei assistit, fruiteria i forn de pa, de lliure servei. Aquesta nova obertura ha comportat crear quatre llocs de feina. L’empresa que actua sota el paraigües i cobertura de Covirán és en aquest cas Bhalot Bros S.L.

Es tracta de la tercera botiga que Covirán té a Terrassa. A la de Ca n’Anglada, se n’hi han de sumar la que es troba al carrer Colom, 341, al barri de Can Palet; i la ubicada a l’avinguda Parlament, número 38, al barri de Can Roca.

La cooperativa de detallistes, dedicada a la distribució alimentària i una de les empreses més importants d’economia social de l’Estat espanyola, ha començat aquest 2022 inaugurant un total de set nous supermercats, localitzats a Andalusia, Catalunya i València, a més del districte de Faro, a Portugal. En total, han generat 29 llocs de feina nous i han incrementat uns 1.395 els metres quadrats d’oferta. A Catalunya, a més de Terrassa, l’empresa ha apostat per obrir-ne un a Granollers (on tenen una de les sòcies amb més botigues), un a Viladecans i un a Badalona. Covirán té ja gairebé 2.900 supermercats repartits per tota la Península Ibèrica.

Supermercat Coviran a Terrassa | Javi Diaz

Terrassa ha vist com en un parell d’anys diverses marques del sector d’alimentació han decidit obrir nous establiments. Marques reconegudes i competitives com Bon Preu, Mercadona, Aldi i Lidl, però també Dia o la cadena Condis o Consum. Tot plegat fa que ja quedin ben poques zones de la ciutat que no tinguin relativament a prop un d’aquests grans establiments.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Peter a febrer 09, 2022 | 10:03
    Peter febrer 09, 2022 | 10:03
    Nada ms que montan supermercados de comida,demasiado saturados.condis,carrefour.lidl.etc....tela

Nou comentari

Comparteix