MónTerrassa
La cooperativa l’Egarenca obre un concurs per pintar les seves persianes
  • CA
x
La cooperativa de consum l’Egarenca vol pintar les seves persianes metàl·liques | GM

La cooperativa de consum l’Egarenca ha convocat un concurs per pintar la persiana del seu establiment situat al carrer del Nord, 105. L’Egarenca és una cooperativa de consum sense ànim de lucre que ofereix als seus socis i sòcies productes ecològics i de proximitat i treballa per la difusió dels beneficis personals i comuns del consum responsable i sostenible.

Per celebrar el primer aniversari de l’Egarenca, estan preparant un concurs de pintura. L’objectiu és poder tenir un dibuix pintat en les persianes metàl·liques del local de l’entitat ( C/ del Nord, 105), i en el que quedin reflectits diferents aspectes directament relacionats amb la seva filosofia. La persona o persones guanyadores hauran de pintar les persianes metàl·liques de l’entitat. El disseny premiat quedarà de manera permanent i podrà ser vist per molta gent. A més, el guanyador del dibuix tindrà un premi en metàl·lic de 200€ i un any per poder comprar a l’Egarenca sense quotes (valorades en 140€).

El concurs està dirigit a totes les persones amb habilitats pel dibuix que vulguin deixar constància de la seva obra en les persianes de la nostra entitat. Els dibuixos poden presentar-se de manera individual o col·lectiva. El dibuix ha d’incloure un d’aquests quatre temes: agroecologia, consum responsable, cooperativisme o el logotip de l’Egarenca. L’autor/a/s/es del dibuix haurà de presentar prèviament el disseny en una cartolina mida A3 al local de l’entitat (C/ Nord, 105) en horari comercial de l’Egarenca (de dimarts a divendres de 10 a 13h i de 17 a 20.30h; i dissabtes de 10 a 13.30h). Els dibuixos hauran d’estar firmats amb un pseudònim i portar a més, un sobre tancat que a dins hi anirà la identitat del participant o participants i les dades de contacte. El període de presentació de propostes estarà obert fins el dimecres 27 de març del 2019 (inclòs).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa