MónTerrassa
Convocatòria del Consell Comarcal de 12 llocs de treball per a joves

El Consell Comarcal del Vallès Occidental contractarà properament 12 joves per a cobrir 11 llocs de treball en règim temporal i de contracte laboral en practiques de joves en formació, destinats a persones beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya. Aquests llocs de treball responen a la convocatòria del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya de concessió de subvencions destinades a incentivar la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya.

Es procedirà a la cerca i selecció de persones candidates mitjançant els serveis públics d’ocupació. Les persones que hagin participat al programa a la convocatòria de l’exercici 2017 i 2018 no podran participar a la convocatòria d’enguany. Prèviament a la finalització de la selecció es portaran a terme un sessió pública explicativa del procés i dels llocs que s’oferten a les dependències del Consell Comarcal del Vallès Occidental, el dia 20 de setembre, a les 12 hores.

Les especialitats a seleccionar són (clica a sobre de cada oferta per saber-ne més):

1 tècnic/a de comunicació i imatge

1 tècnic/a de suport a l’observatori comarcal

1 tècnic/a de suport al servei d’arxiu i gestió documental

1 tècnic/a de suport a recursos humans

1 tècnic/a de suport a enginyeria

2 administratius/ves de suport en gestió administrativa (1 Serveis Generals i 1 Benestar i Educació).

1 tècnic/a de suport habitatge, obres i manteniment.

1 tècnic/a de suport a territori

1 tècnic/a de suport a projectes d’igualtat

1 tècnic/a de suport a la xarxa d’innovació social i coneixement

1 tècnic/a de suport al projecte de fiscalitat local i simplificació administrativa.

Requisits indispensables per optar a una plaça

Les contractacions es preveu que comencin abans del 31 d’octubre de 2019, durant un període de 6 mesos a jornada complerta. Els aspirants han de tenir 16 anys complerts i no superar l’edat màxima de 30 anys, constar com a demandant d’ocupació no ocupat (DONO) a l’oficina de treball i han de ser beneficiàries del Sistema Nacional de Garantia Juvenil. Aquelles persones que encara no estiguin inscrites al Programa de Garantia juvenil poden trobar informació sobre el procediment d’inscripció al web http://garantiajuvenil.gencat.cat i presencialment a les oficines de cada municipi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa