MónTerrassa
El Consell de la FP de Terrassa debat sobre les accions per al 2020
  • CA
Consell de la Formació Professional de Terrassa
Consell de la Formació Professional de Terrassa | Aj. Terrassa

!--akiadsense-->

La regidora d’Educació, Teresa Ciurana, ha presidit aquest dimecres el Plenari del Consell de la Formació Professional de Terrassa on José Antonio Andrés Villena, sotsdirector general de Programes i Projectes del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya ha presentat l’Estudi d’Inserció Laboral dels Ensenyaments Professionals 2019, realitzat conjuntament pel Departament d’Educació i el Consell General de Cambres.

Durant el Plenari, la regidora d’Educació ha presentat les línies estratègiques de futur pel que fa a Formació Professional, s’ha aprovat l’informe anual 2019 i les actuacions 2020; i s’ha parlat de la Fira Terrassa Tria Futur, de Terrassa Orienta i de Mobilitat Internacional, entre d’altres temes. La reunió del Plenari ha tingut lloc a l’Institut Terrassa.

El Consell de la Formació Professional de Terrassa es va constituir l’any 2002 com un òrgan consultiu i de participació social. La seva funció és la de servir com a plataforma estable de treball dels diferents agents educatius, socials i econòmics per fomentar i millorar la qualitat de la Formació Professional.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa