MónTerrassa
El Consell Comarcal treballa l’orientació professional en pobles
  • CA

El programa UBICAT donarà atenció a 146 persones de diferents municipis vallesans. Els participants treballaran en els seus objectius professionals mitjançant un procés d’acompanyament i assessorament amb l’objectiu de millorar la seva inserció laboral. El programa està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el cofinançament del Ministerio de Empleo y Seguridad Social i el Fons Social Europeu.

Els participants, mitjançant un procés d’acompanyament, assessorament i informació treballaran el seu objectiu professional per assolir coneixements i eines per desenvolupar les seves potencialitats. La finalitat és l’acompanyament en la presa de decisions necessària per a la seva integració personal, educativa, social i, principalment, per la inserció laboral.

La persona participant dissenyarà un full de ruta individualitzat que consistirà en un conjunt de sessions per treballar l’anàlisi de la seva ocupabilitat, l’autoconeixement i apoderament, la gestió de les emocions, el descobriment de fortaleses i preferències professionals, la potenciació de l’autonomia, el desenvolupament de competències i la motivació envers la recerca de feina i el coneixement general del món laboral, entre d’altres aspectes.

Enguany, en el marc del programa s’atendrà a 146 persones de diferents municipis vallesans: Sentmenat, Badia del Vallès, Ullastrell, Rellinars, Matadepera, Sant Llorenç Savall, Viladecavalls i Vacarisses.

Aquest programa rep també suport de la Diputació de Barcelona i dels municipis destinataris, que mitjançant convenis amb el Consell Comarcal compten amb el treball de quatre tècniques itinerants que es desplacen en els municipis esmentats per donar atenció a les persones beneficiàries. Per més informació podeu contactar amb la tècnica d’ocupació, Yolanda Ordóñez, al telèfon 671 660 513.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa