MónTerrassa
Un cocktail comestible impulsat des de Terrassa triomfa als premis HIP

Un cocktail comestible impulsat des de Terrassa ha triomfat als premis Horeca New Business Models Awards 2023, més coneguts com HIP. Es tracta d’Ositos, desenvolupat per estudiants amb el suport de la Universitat del País Basc i distribuït per l’empresa terrassenca Sanmy, un producte totalment innovador i únic al mercat amb el qual han aconseguit endur-se el guardó a la categoria d’Innovació de Producte. Competia amb dos rivals d’alçada, com Dacsa Group amb el seu Hi vegs! (una marca que aposta per substituts de la carn, peix i ou 100% vegetals) i Comas and Omas and Partners i la Bandeja GN /1 de la seva gamma Les Essences.

Ositos es ven com “el primer cocktail que es mossega” i és la nova aposta de Sanmy en un mercat que demana cada vegada més i més sovint renovar-se i reinventar-se. El jurat ha valorat el producte ready to eat pel seu caràcter trencador però també per l’esforç, lideratge i aposta de l’empresa per la innovació en el sector de l’alimentació.

Un 15% d’alcohol i ossets de múltiples gustos

Però com son aquests Ositos? Sanmy explica que tenen “un suau contingut alcohòlic, d’un 15%, i llestos per consumir. És un snack per adults que suposa una barreja perfecte entre la dolçor mossegable i una beguda alcohòlica”. Les bosses son de 120 grams, el que equivaldria a un cocktail convencional, mentre que les bossetes de 30 grams s’equipararia a un “chupito”. N’hi ha de diversos sabors i això és el que el fa més desitjat: ginebra amb maduixa, ron amb pinya, vodja amb taronja, tequila i llimona, whisky amb coca-cola, Daiquiri, Sex on the Beach o Mojito. Per als intolerants al gluten, la bona notícia és que no en tenen.

L’empresa terrassenca assegura que hi ha diverses maneres de gaudir-los, ja sigui tot sols o bé com a part d’un cocktail convencional. De fet, asseguren que una bona experiència és afegir-los a la beguda líquida. Això fa que el seu perfil de consumidor sigui ampli, des dels 18 als 50 anys, i pensat especialment per consumir-los durant sopars, reunions amb amics o de regal. Òbviament, també en oci nocturn.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa