MónTerrassa
Circontrol cerca estudiants d’enginyeria i ofereix feina

L’empresa Circontrol, especialitzada en pàrquings eficients i punts de recàrrega de vehicles elèctrics, està buscant talent jove amb l’objectiu d’ampliar la seva xarxa de professionals a través de la campanya Charging the future. La iniciativa, adreçada a estudiants o recentment titulats, està adreçada a perfils d’enginyeria elèctrica, enginyeria electrònica i telecomunicacions, enginyeria industrial, enginyeria mecànica, enginyeria d’electrònica industrial i control automàtic, enginyeria informàtica, enginyeria de xarxa i sistemes de telecomunicacions.

Open Day amb els candidats

De totes les candidatures presentades, el departament de Recursos Humans seleccionarà els 15 candidats que més s’ajustin als perfils que necessita l’empresa i els convocarà a un Open Day a les instal·lacions que té l’empresa a Viladecavalls. Durant la jornada, els candidats hauran de realitzar una activitat de teambuilding a través de la qual l’empresa pretén detectar els perfils més competitius per incorporar-se a Circontrol. Els interessats poden presentar la seva candidatura, omplint el següent formulari: https://www.chargingthefuture.es/ i explicant qui són i quines són les seves motivacions. (Adjuntar CV + carta de motivació)

Sobre Circontrol

Circontrol és una empresa amb tecnologia pròpia on la innovació és una peça clau. Va ser fundada el 1997 per a solucions cap al món de la mobilitat i solucions de recàrrega per a vehicles elèctrics. Ja des dels seus inicis, dedica una part important dels seus recursos a I+D, fabricant productes d’alta qualitat, això ha fet que esdevingui líder en solucions específiques exigides pel mercat. La seva activitat principal se centra en el desenvolupament de la mobilitat (solucions d’eficiència per a la mobilitat en aparcaments) i eMobilitat (solucions de recàrrega intel·ligent de vehicles elèctrics).

Nou comentari

Comparteix