MónTerrassa
Cinc empreses han buscat ubicar-se a la comarca els últims dos mesos

El servei d’ubicació i localització industrial del Consell Comarcal de Vallès Occidental ha atès cinc demandes d’empreses que buscaven ubicar-se o ampliar la seva presència a la comarca des del mes de setembre d’enguany. Amb aquestes cinc, ja son prop d’una quarantena els projectes industrials que el servei ha acompanyat els últims anys, segons informa el Consell Comarca del Vallès Occidental.

Es tracten des de grans empreses internacionals, empreses provinents de la regió de Barcelona que busquen ubicar-se al territori pel seu gran valor industrial, o empreses comarcals que busquen nous emplaçament que s’ajustin a les necessitats productives i ampliació de negocis. El servei d’ubicació i localització ofereix “assessorament i informació” per a “facilitar la recerca d’emplaçaments disponibles als polígons de la comarca”.

Coneixement de les millors ofertes i cooperació amb l’administració pública

El servei destaca per oferir “possibles emplaçaments a partir d’una revisió permanent de les ofertes disponibles del mercat immobiliari, el coneixement de la situació de les grans parcel·les i solars i la col·laboració de les immobiliàries per obtenir informació actualitzada i concreta”, exposen. I, d’altra banda, per la “cooperació de les administracions públiques en detallar informació de requisits i tràmits normatius i possibles ajudes i bonificacions”.

El servei es realitza amb ACCIÓ i amb onze ajuntaments de la comarca

El desenvolupament del servei es realitza en coordinació amb l’Agència per a la Competitivitat de l’Empresa (ACCIÓ) de la Generalitat de Catalunya per atendre demandes estratègiques i també, més recentment, amb una implicació activa per part d’onze ajuntaments. Aquests onze ajuntament son el de Barberà del Vallès, Castellar del Vallès, Castellbisbal; Montcada i Reixac, Polinyà, Sant Cugat del Vallès, Sant Llorenç Savall, Sentmenat, Terrassa, Vacarisses i Viladecavalls, que en el marc del conveni de dinamització industrial, treballen de formant conjunta la promoció i atracció d’activitats a la nostra comarca.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa