MónTerrassa
El centre europeu de fabricació avançada en 3D s’instal·la a Terrassa
  • CA

El pròxim divendres, 25 de maig, s’inaugura el Centre Internacional de fabricació avançada en 3D (IAM 3D HUB – International Advanced Manufacturing 3D Hub), un hub d’innovació digital a Europa especialitzat en fabricació additiva, impulsat per HP,Leitat, Renishaw, Coniex – Abrast, Fira Barcelona i In(3D)ustry.

La inauguració tindrà lloc a l’edifici de Leitat a Terrassa, on s’ubica el hub actualment.

L’objectiu d’aquesta iniciativa privada és accelerar l’adopció i desenvolupament de tecnologies d’impressió en 3D i fabricació additiva en els sectors manufacturers de la Unió Europea com una forma alternativa de dissenyar, desenvolupar i fabricar nous productes i serveis que enforteixin la seva competitivitat. Les instal·lacions que conformen l’IAM 3D HUB són capdavanteres a Europa en equipaments, recursos i processos per al desenvolupament del mercat 3D i fabricació additiva.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Josep Carabassa a maig 23, 2018 | 05:45
    Josep Carabassa maig 23, 2018 | 05:45
    Leitat , té la seva web només en Castella i Angles , es una mostra de supremacisme contra el catala . Fart de ser discriminat . http://www.leitat.org/castellano/leitat/leitat6.htm
  2. Icona del comentari de: Josep Carabassa a maig 24, 2018 | 06:29
    Josep Carabassa maig 24, 2018 | 06:29
    A més tenen registrat el domini Leitat.cat , pero es dirigeix al domini en Castellà . http://www.leitat.org/castellano/leitat/leitat6.htm .

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa