MónTerrassa
Cecot vol seguir a Foment del Treball
  • CA

CECOT manté la seva voluntat de continuar “col·laborant en la defensa activa dels interessos empresarials, des de Foment del Treball i Fepime”. La patronal vallesana respon així l’acord de pres aquest dilluns per Foment del Treball d’obrir-li un expedient per valorar la seva expulsió. Des de CECOT defensen l’existència d’organitzacions empresarials “plurals” i asseguren que la seva actitud és “sempre proactiva en la generació de propostes i mesures en benefici del teixit empresarial català”. L’expedient contra CECOT s’hauria de resoldre en la junta directiva ordinària del proper mes de desembre, segons expliquen des de la patronal.

Des de la CECOT atribueixen l’obertura de l’expedient per part de Foment del Treball a una decisió del president de la patronal, Joaquim Gay de Montellà, i celebren que els membres del Comitè Executiu apostin pel diàleg: “Valorem especialment que hagi decidit obrir i facilitar el diàleg entre les organitzacions davant la pluralitat d’interpretacions d’algun fet que hagi pogut generar dubtes al departament de la presidència”, recita el comunicat emès per la patronal vallesana.

En aquest sentit, després de la junta directiva de Foment del Treball, Gay de Montellà va assegurar que la patronal vallesana estaria “més còmode i més lliure” amb una altra entitat “o amb un altre tipus associatiu” que el que hi ha a Foment. Segons Gay de Montellà, CECOT “no té interès” a participar a Foment, un extrem que des de l’entitat presidida per Antoni Abad, neguen.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa