MónTerrassa
Cecot vol que el Mundial d’Hoquei impulsi les empreses de la comarca
  • CA

La patronal Cecot vol que el Mundial d’Hoquei femení 2022 a Terrassa serveixi per impulsar el comerç i les empreses de la comarca del Vallès Occidental. Així ho ha expressat Paco Hoya, president del Cercle de Joves Empresarials de la patronal, durant la Nit de l’Empresari 2021, celebrada aquesta passada nit al Teatre Principal de Terrassa, on hi han assistit polítics i empresaris, i ha estat presidida pel president de la Generalitat Pere Aragonès

El president del Cercle ha expressat que el Mundial d’Hoquei femení és una fita molt important perquè les empreses de Terrassa i de la comarca aprofitin per agafar un impuls per sortir de la crisi econòmica i tornar a recuperar la seva activitat habitual. Ha recalcat que és una oportunitat molt gran: “Organitzarem un mundial d’hoquei per primer cop després de 50 anys. Ens ho hem de creure i lluitar amb força i il·lusió“. Ha afegit que “volem animar els empresaris i als treballadors de les nostres empreses que ajudeu a rellançar la ciutat, la comarca i el país, sense esperar a que ens facin la feina els poders públics”.

Com a tercera ciutat més poblada de Catalunya, Hoya ha insistit en que Terrassa ha de tenir “uns serveis pròpis de la mida de la nostra ciutat”. Per aquest motiu, demana a l’Ajuntament de Terrassa que deixi el “postureo”, que “vagi més enllà de pujar una foto a les xarxes socials” i que “sigui atrevit per posar Terrassa a la posició que es mereix dins de Catalunya”.

Mes enllà, també ha reclamat més seguretat física i jurídica per les empreses. Ha reflexionat que “sense empresaris i empresàries la societat del benestar que tenim mai podria funcionar, un fet que cal tenir en compte a l’hora de prendre decisions”. Ha explicat que als joves empresaris els agrada arriscar, i demanen al consistori que aposti pels empresaris i per atreure inversions d’altres ciutat. Finalment, reclama al Govern que posi les empreses als centre de les seves decisions, ja que “al nostre voltant pivota l’estat del benestar”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa