MónTerrassa
La Cecot Terrassa espera que el nou executiu esgoti la legislatura

La Cecot celebra que ja s’hagi pogut conformar un nou Govern de la Generalitat, de qui espera que pugui iniciar els diàlegs, negociacions i acords per poder implementar les mesures per recuperar la plena normalitat de les institucions catalanes i impulsar el creixement econòmic. Una reclamació que la patronal ha expressat de manera reiterada els últims mesos.

La Cecot espera que el nou executiu pugui esgotar la legislatura que té per davant per tal proporcionar l’estabilitat necessària al nou Govern i traslladar un missatge de confiança al sector econòmic i afavorir la creació i consolidació d’empreses.

Després de conèixer la composició dels membres del Govern, la Cecot manifesta la seva confiança en l’equip de dirigents que encapçala les Conselleries ja que compten amb trajectòries professionals que avalen el seu coneixement sobre l’àmbit en el que hauran de prendre decisions de país. La patronal catalana creu que el nou equip exercirà bé les seves funcions i que disposa de les capacitats necessàries per poder impulsar mesures amb agilitat.

La patronal Cecot ha expressat en més d’una ocasió que cal preservar el teixit productiu com a generador de riquesa i com a factor clau per mantenir l’actual model de societat del benestar. Però també ha expressat sempre que el progrés econòmic ha d’anar vinculat a un creixement en paral·lel a la cohesió social i al desenvolupament de l’entorn.

A partir d’ara, la Cecot afirma que es mantindrà atenta a les propostes del nou equip de Govern, i en especial a totes aquelles propostes en matèria de polítiques per incentivar el creixement econòmic, per reduir l’atur i polítiques de caire social.

La patronal posa l’èmfasi en prioritzar polítiques econòmiques d’impuls i internacionalització de les empreses, així com en aquelles mesures d’impuls a la innovació per aquelles empreses que encara han d’avançar en l’àmbit tecnològic.

Nou comentari

Comparteix