Josep Sánchez-Llibre

Josep Sánchez-Llibre | Salvador Cot

La Nit de l’Empresari de la patronal Cecot és un dels principals esdeveniments socials de l’any. L’edició de 2019 ha tingut un alt contingut polític i econòmic i un escenari especial, el Teatre Nacional Catalunya. La jornada ha estat punt de trobada de dos presidents de la Generalitat, Quim Torra i Artur Mas, de consellers, del govern de la Generalitat, del president de Foment de Treball, Josep Sánchez Llibre; de Joan Canadell, president del Consell de Cambres de Catalunya; rectors d’universitat; alcaldes i regidors de tot el Vallès; Mercè Conesa, presidenta del Port de Barcelona, i Josep Maria Cruset, president del Port de Barcelona. Ha estat una nit on el procés i els presos polítics han estat protagonistes en la majoria de discursos.

Josep Sánchez Llibre s’ha mostrat satisfet de la signatura de la pau de Foment i Cecot i del retorn de la patronal egarenca. Un Sánchez LIibre que accepta sense recances que l’entitat terrassenca organitzi la NIt de l’Empresari a Barcelona, allunyat de les polèmiques que s’havien viscut amb l’antiga cúpula de Foment. Sánchez Llibre ha recordat els presos polítics i ha reconegut l’angoixa dels familiars i de la societat, però li ha enviat un missatge a Torra, acabar amb els fets violents dels darrers dies.

Antoni Abad, president de la Cecot, ha començat el seu discurs amb un record emocionat als presos polítics catalans, als “que no són aquí”. Tot el Teatre Nacional s’ha aixecat, ha aplaudit i ha cridat “Llibertat”.

Premiats

Mobles lLoveras Empresa centenària

Sensocar. Reconeixement Cecot a l’Empresa més internacional.

kave Home. Rreconeixement al comerç més dinàmic

Able Human Motion. Jove Iniciativa Empresarial 2019

Silence. Reconeixement a la Innovació

La Farga. 4rt Premi Prevint

La Casa de Carlota and Friends. Reconeixement CaixaBank a la pime responsable

AIJEC Reconeixement Cecot a l’Associació Empresarial 2019

Personalitat.Jaume Alsina. President i fundador de Bon Ârea Grup

Nou comentari