MónTerrassa
La Cecot emfatitza la personalització en l’acompanyament empresarial
  • CA

La patronal Cecot emfatitzarà la personalització en l’acompanyament empresarial a l’hora d’ajudar les mitjanes i petites empreses a fer front als nous reptes socioeconòmics. Així ho estableix el nou pla d’acció per als propers quatre anys presentat pel secretari general de la Cecot Oriol Alba el passat dimecres 27 d’abril en el marc de la reunió ordinària de junta directiva. El pla pretén donar resposta a la petició realitzada per la presidència i el comitè executiu de la Cecot de modernitzar l’entitat. 

A partir d’aquí, l’assemblea general haurà de ratificar l’execució del pla que, “haig de confessar que ja hem començat a desenvolupar internament alguns dels projectes i processos del pla”, explica Alba, “perquè la meva filosofia de treball passa per anar reactivant accions i aplicant millores i correccions sobre el dia a dia, ja que un canvi com el que volem implementar no té ni una data concreta, ni un moment oportú per abastar-ho de cop”. 

La prova més clara d’entendre el reajust constant que requereixen els projectes empresarials o plans estratègics és que “malgrat treballem amb visió a mig termini, el context socioeconòmic del 2021 amb què vam realitzar l’anàlisi i les primeres diagnosi no tenia en compte l’entrada del conflicte d’Ucraïna i les repercussions directes sobre el cost de l’energia i les necessitats empresarials del moment”. Per això, el secretari general creu que és preferible plantejar canvis a dos nivells, “d’una banda tenir un ull a la visió a mig termini i de l’altra, tenir un ull en dia a dia i en com anar implementant petits canvis”.

El pla estratègic s’articula tenint en compte els sectors d’activitat i la fase “vital” de cada projecte empresarial, “només així podrem fer una atenció personalitzada com la que perseguim”.

Durant la presentació, Alba també poder informar als membres de la junta directiva de la Cecot del desenvolupament de projectes com el HelpEmpresa, al que ja s’han adherit el Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya i el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya; o el Reempresa, amb qui la Cecot just ha renovat compromís amb la Diputació de Barcelona la setmana passada. Alba també va avançar, en la reunió de junta, la constitució d’una nova Comissió d’Energia que serà presentada públicament aquesta mateixa setmana.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa