MónTerrassa
La Cecot obté 15 vocalies i Eines de País, 10 en les eleccions a la Cambra
  • CA

La CECOT aconsegueix 15 de 25 vocalies que estaven en joc en les eleccions per sufragi universal de la Cambra de Comerç de Terrassa, que li permetran obtenir la presidència en el ple. Eines de País n’obté 10 (cinc són de Sant Cugat del Vallès). Els resultats, que s’han conegut a les dues de la matinada, recullen la gran mobilització que han generat els comicis. La Cambra de Terrassa és la que més ha augmentat la participació de tot Catalunya. Els vots s’han més que multiplicat per 6.

La Cambra de Terrassa és la més antiga de Catalunya (n’hi ha 13) i la tercera de l’Estat (85). Les eleccions per sufragi universal s’han celebrat, de forma remota, del 2 al 7 de maig, i de forma presencial, aquest dimecres. En sufragi universal s’escullen 30 persones. El ple el conformen 45 membres. Deu són de les empreses que contribueixen econòmicament a la Cambra. Les 30+10, el primer dia del ple, escullen els 5 darrers membres, a proposta de les organitzacions empresarials.

!--akiadsense-->

A Eines de País li corresponen els 2 candidats que han rebut el major nombre absolut de vots rebuts en aquestes eleccions:

– En el Grup 12.2, Catalonia Independent Investments, amb Jordi Roset, amb 125 vots.

– També en el Grup 12.2, Solutions&Decisions, amb Miquel Serracanta, amb 112 vots.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa