MónTerrassa
La Casa Ignasi Escudé acull la nova seu de l’Institut Català de Retina
  • CA
Nova seu de l’Institut Català de Retina | ICR Terrassa

!--akiadsense-->

L’Institut Català de Retina (ICR) ha canviat la seu de la clínica de Terrassa per traslladar-se a la Casa Ignasi Escudé Galí, edifici modernista situat al centre de la ciutat, al carrer del Nord, número 77. Les obres de reforma i millora de l’edifici han acabat i ja ha començat l’activitat oftalmològica.

Els serveis que ofereix la nova seu d’ICR es mantenen, com el de cirurgia refractiva, retina, cataractes, pediatria, glaucoma, oftalmologia general o el servei d’urgències. En cas d’intervenció quirúrgica, els pacients es deriven a Barcelona on l’ICR hi té la seva seu central i on disposa de quiròfans exclusius d’oftalmologia amb la tecnologia més avançada. La Dra. Mercè Martí, Directora Mèdica de la Delegació d’ICR Terrassa, avança que “la nova seu ens permet està preparats pel futur ja que està dissenyada per acollir més activitat quan ho necessitem”. Afegeix que “el quadre facultatiu està format per oftalmòlegs amb àmplia experiència i reconegut prestigi i amb capacitat per atendre els casos més complexes”.

L’ICR, clínica integral d’oftalmologia, s’ha convertit en un dels centres oftalmològics amb més activitat d’Europa i de referència del nostre país. L’Institut Català de Retina té els seus orígens a Terrassa, on el seu fundador, el Dr. Ramon Martí i Bonet va començar amb la seva consulta privada fa més de 40 anys.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa