AENOR ha fet lliurament a Casa Gispert del Certificat del Sistema de Gestió de Seguretat Alimentària FSSC22000, que estableix els requisits per a assegurar la innocuïtat dels aliments en tota mena d’organitzacions de la cadena de subministrament, amb independència de la seva grandària o complexitat. L’ISO 22000 és l’única norma que aplica a tota la cadena alimentària.

L’acte de lliurament ha tingut lloc en les instal·lacions de Casa Gispert a Viladecavalls i ha comptat amb la presència de Montserrat Gallardo, subdirectora general de Comerç de la Generalitat de Catalunya; Cesca Berenguer, alcaldessa de Viladecavalls; Gemma Marín, directora general de Casa Gispert; Enric Comellas, CEO de Casa Gispert; Ángel Luis Sánchez Cerón, director de AENOR per a la Regió Mediterrània; Antoni Abad, president de CECOT i Ramon Talamàs, president de la Cambra de Terrassa.

Aquest certificat estableix un sistema per a la gestió integrada i coherent de la innocuïtat dels aliments al llarg de tota la cadena alimentària amb l’objectiu últim d’oferir productes segurs tant en el punt de venda com al consum final.

Nou comentari