MónTerrassa
Càritas Terrassa posa en marxa un “caixonet d’almoines digital”
  • CA
Un caixonet d'almoines en una església
Un caixonet d’almoines en una església | Wikipedia

!--akiadsense-->

CaixaBank ha posat en marxa a la seu de Càritas Diocesana de Terrassa un servei de “caixonet d’almoines digital” per realitzar donatius amb qualsevol mitjà de pagament digital, sigui un telèfon, una targeta contactless o fins i tot un rellotge smartwatch o qualsevol altre model de wearable compatible amb el pagament mòbil. Es tracta d’un model especial de TPV contactless adaptat a les necessitats de la institució. Accepta donatius de la quantitat que desitgi l’usuari fins a un màxim de 20 euros, independentment de l’entitat de la qual sigui client i del tipus de targeta que tingui.

A més, al tenir integrat el sistema Bizum, el “caixonet d’almoina digital” de CaixaBank és el primer a Espanya que permet efectuar donatius instantanis sense estar físicament a un determinat lloc. L’usuari pot trobar-se a casa o en qualsevol altre lloc i enviar igualment la seva aportació a través del seu mòbil de forma senzilla, en pocs passos i sense introduir números de compte.

Concretament, per utilitzar el servei, l’usuari només ha d’accedir al servei Bizum, a través de l’aplicació mòbil del seu banc, i introduir un codi i l’import del donatiu (33432 en el cas de Caritas Diocesana de Terrassa). L’operació es fa al moment, de forma totalment segura, i els diners arriba al seu destí en menys de cinc segons.

Càritas Diocesana de Terrassa ha estat un dels primers punts de l’Estat a disposar d’aquest servei. Per a Maria Alsina, directora territorial de CaixaBank a Barcelona, ha subratllat la importància de desenvolupar nous serveis financers pensats per a les persones: “CaixaBank creu que les noves tecnologies han d’estar, sempre, al servei de les necessitats dels clients, i aquest sistema és un bon exemple de com es pot millorar l’experiència d’ús per afavorir la digitalització de tot tipus de sectors”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa