MónTerrassa
Cañete a les pimes del Vallès: Innoveu i reinventeu-vos
Trobada telemàtica de Pimec
Trobada telemàtica de Pimec | Pimec

!--akiadsense-->

PIMEC Vallès Occidental ha celebrat aquest dimecres una trobada digital amb els empresaris i empresàries del territori amb l’objectiu de conèixer les seves inquietuds, necessitats i reptes davant l’actual crisi econòmica causada pels efectes de la pandèmia. El secretari general de PIMEC, Antoni Cañete, ha animat els participants que innovin i es reinventin, ja que “la competitivitat de les pimes i els autònoms és quelcom fonamental per deixar la crisi enrere”. A més, ha destacat l’activitat de la patronal els darrers mesos: “Hem impartit 75.000 cursos formatius, informat constantment a les empreses a través de butlletins, fet moltes trobades digitals sobre temàtiques d’interès empresarial, i gestionat 2,5 milions de peticions”.

En la seva intervenció, el president de PIMEC Vallès Occidental, Josep Maria Catalán, ha assegurat que l’entitat continua treballant per aconseguir mesures que millorin la situació del teixit productiu del territori, així com ajuts per a l’impuls de la seva competitivitat: “Estem lluitant per aconseguir reduir la pressió fiscal, mesures directes de liquiditat i ajudes a la digitalització dels negocis”, entre altres qüestions. Així mateix, ha explicat que l’objectiu principal de la reunió ha estat reunir les diferents sensibilitats de les empreses del territori, compartir les seves problemàtiques actuals, tractar els projectes i reptes de futur, i posar en comú de totes aquelles necessitats. Tot això, amb la finalitat que PIMEC Vallès Occidental pugui canalitzar tots aquests inputs per aportar solucions i treballar en les millores necessàries.

La trobada digital, moderada pel delegat territorial de la patronal, Miquel Martínez, també ha comptat amb les participacions del director de Consultoria Estratègica i Finançament de PIMEC, Pere Cots, la directora del Departament Jurídic, Estrella Rincón, el director de Tecnologia i Innovació, Andreu Bru, i el director de Relacions Internacionals, Jacint Soler.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa