MónTerrassa
La Cambra de Terrassa reformarà a fons l’edifici central

La directora general de la Cámara de España, Immaculada Riera, ha visitat les instal·lacions de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa, situada al carrer de Blasco de Garay. En el transcurs de la jornada ha mantingut una trobada amb el president de la institució egarenca, Ramon Talamàs, bona part dse l’equip professional directiu i alguns membres del Comitè Executiu.

En aquesta reunió, el president de la Cambra de Terrassa ha traslladat a la directora general de la Cámara de España els diferents àmbits i objectius en els quals treballa actualment l’entitat en pro del teixit socioeconòmic de la demarcació, a través dels projectes internacionals que gestiona com també els serveis en matèria de promoció de la internacionalització, l’emprenedoria, la formació, el comerç interior o la digitalització de les empreses del territori, entre d’altres.

Projecte Cambra Business & Working

Així mateix, ha posat èmfasi en el projecte Cambra Business & Working, aprovat pel plenari de la Cambra de Terrassa, un projecte global de territori en el qual l’edifici de l’entitat esdevindrà un nou espai de més proximitat al teixit empresarial.

Aquesta reforma de l’edifici central de la Cambra comptarà amb un espai de coworking, pel qual s’ha aconseguit una subvenció de la Fundación INCYDE de la Cámara de España y de la qual Immaculada Riera n’és vicepresidenta.

Promoció del treball conjunt entre cambres

Aquesta trobada forma part de la voluntat de la Cambra de Terrassa de promoure el treball conjunt entre cambres per fomentar el progrés i el desenvolupament econòmic i empresarial, aprofitant al màxim les potencialitats que ofereix la col·laboració amb la Cámara de España.

El president ha agraït a la directora les seves opinions i consells per perfeccionar els objectius de l’entitat i valorar-ne de nous en funció de l’evolució i necessitats del teixit socioeconòmic, àmpliament comentats en la trobada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa