MónTerrassa
La Cambra de Terrassa es bolca per evitar el tancament d’empreses
  • CA
ddd

!--akiadsense-->

Les Cambres catalanes volen fer tots els esforços per aconseguir que, actuant amb visió sectorial, territorial i nacional, cap empresa tanqui per manca d’informació, d’exploració de sinergies o de suports i aconseguir, així, superar aquesta situació excepcional que ha generat la pandèmia del coronavirus i mantenir al màxim nivell el nostre ric i divers teixit socioeconòmic. El Món Terrassa, membre electe de la Cambra de Terrassa, dona tot el seu suport a la iniciativa.

#QueCapEmpresaTanqui s’ha presentat aquest migdia-tarda de dimecres a Barcelona. Es cerca la col·laboració d’empresaris i professionals disposats a assessorar empreses en els camps de la seva expertesa, sempre de no existir conflicte d’interessos. “Volem que no hi hagi cap empresa que per manca d’assessorament, contacte, visió diferent o anàlisi de la situació, no tingui possibilitats de sobreviure a aquesta crisi”, ha subratllat a Món Terrassa el president de la Cambra de Terrassa, Ramon Talamàs.

“De vegades, un cop de mà en acompanyament emocional o una anàlisi des de la distància i feta per un professional, pot ajudar-nos a veure una solució o donar-nos un consell interessant que ens permeti tirar endavant l’empresa”, ha manifestat Talamàs. La campanya a més té altres ramificacions. Així, des d’aquesta visió global, es vol ajudar a empreses que poden trobar-se en una situació difícil a buscar un aliat, una altra empresa d’un altre sector que el complementi i entre els dos puguin continuar endavant, “buscar sinèrgies entre empreses” és una bona opció en moments complicats. Paral·lelament, les Cambres han arribat a un acord amb Reempresa per donar una nova sortida -un nou inversor- a aquells negocis que el seu propietari ja no es vegi en cor de mantenir.

#QueCapEmpresaTanqui no és un projecte temporal, vol tenir continuïtat en el temps. “Creiem que ha sorgit en aquests moments excepcionals, però la necessitat es mantindrà en els pròxims anys per culpa de la situació a la qual ens aboca la crisi sanitària. És un projecte de llarg recorregut i s’ha estructurat amb aquesta voluntat“, ha sentenciat Talamàs. La Cambra de Terrassa, conjuntament amb la de Barcelona i Girona són les encarregades de pivotar aquest projecte d’àmbit nacional.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa