MónTerrassa
La Cambra de Terrassa amplia espai destinat a allotjar empreses
  • CA
La Cambra amplia espai destinat a allotjar empreses | Cambra

!--akiadsense-->

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa reforça el seu centre de negocis mitjançant l’ampliació i adaptació de nous espais destinats a l’allotjament d’empreses que tenen en les instal·lacions de l’entitat empresarial la seva seu corporativa. L’increment de la demanda de lloguer d’espais destinats a oficines i la tendència creixent a ampliar espais per donar resposta a necessitats logístiques i d’emmagatzematge per part de les empreses que hi són instal·lades consolida l’activitat del centre d’allotjament i suport a l’activitat empresarial de la Cambra.

Des de l’any 2012, quan es va posar en marxa el servei de lloguer d’espais empresarials, cinc empreses tenen la seva seu allotjada a les instal·lacions de la Cambra de Terrassa, que assigna un total de 250m2 a despatxos i oficines d’empreses, que es complementa amb una superfície addicional situada al soterrani 1, part de l’antic arxiu de l’entitat, destinada a serveis de suport logístic i de magatzem. Les empreses que actualment estan ubicades al centre de negocis de la Cambra de Terrassa, on hi tenen la seva seu corporativa, són NbWeb Soluciones de Negocio, StingBye, Transport General de Vehicles, Patents Riders i el Col·legi d’Agents Comercials de Terrassa.

L’experiència de StingBye

Un cas emblemàtic és el de l’empresa StingBye, dedicada al disseny i fabricació de productes tèxtils que protegeix de les picades d’insectes, que concentra la seva activitat comercial en la seva oficina ubicada a les instal·lacions de la Cambra. Per fer front a l’augment de la seva activitat, l’empresa ha requerit de diverses ampliacions d’espai i que recentment ha completat amb una superfície addicional que l’empresa utilitzarà com a magatzem per a distribució que donarà cobertura a la provisió d’estoc per a enviaments urgents i petits mostraris adreçats a nous clients. StingBye, que ha estat pionera en el desenvolupament de samarretes que repelen mosquits i altres insectes, ha experimentat un sòlid creixement de l’activitat que s’ha materialitzat en un increment de punts de venda en diversos sectors, especialment en el sector de les mascotes que requereix d’una major proximitat física i més ubicacions de punts d’atenció.

En relació als serveis de suport empresarial que ofereix el centre de negocis de la Cambra, per als directius de StingBye el valor afegit rau en què “la Cambra disposa de serveis de consultoria que ens ajuden en la nostra evolució, sobretot amb les exportacions. Paguem un lloguer que inclou tots els serveis que ha de tenir una empresa, i la imatge de cara a les nostres relacions comercials es molt bona”.

Capacitat per a 8 empreses

El centre de negocis de la Cambra, amb capacitat per acollir fins a un total de 8 empreses, ofereix espais a empreses interessades a desenvolupar la seva activitat de forma permanent dins de les seves instal·lacions al mateix temps que ofereix suport a empreses que ocasionalment necessiten un emplaçament addicional per desenvolupar reunions, trobades o esdeveniments amb un servei de lloguer de sales i espais condicionats i habilitats per al desenvolupament de reunions de treball, reunions de consells d’administració, juntes generals d’accionistes i convencions, presentacions de productes i serveis, trobades amb clients i proveïdors, sessions informatives, jornades i conferències, entre d’altres. La seu corporativa, que va ser inaugurada l’any 1990 i reformada entre els anys 2007 i 2008 per adequar-la al creixent volum d’activitat Pàgina 3 de 3 Departament de Comunicació Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa Telèfons: 93 733 98 33 / 678 754 207 E-mail de contacte: [email protected] empresarial, està situada al carrer Blasco de Garay, 29-49 de Terrassa. Les oficines de la delegació territorial ubicades a Sant Cugat del Vallès, que van ser inaugurades l’any 2008, estan ubicades al carrer Vallespir 19 1a planta de Sant Cugat del Vallès.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa