MónTerrassa
La Cambra ofereix Els Bellots per acollir grans indústries logístiques i de l’automoció
Santi Sabatés, vicepresident primer
Santi Sabatés, vicepresident primer | captura

!--akiadsense-->

La Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa ofereix el polígon els Bellots II per acollir grans fàbriques del sector de l’automoció. L’entitat ho ha explicat en la trobada tradicional de Nadal amb els mitjans de comunicació locals i nacionals.

La possibilitat de disposar dels Bellots II va lligat amb els contactes amb el Clúster de l’Automoció de Catalunya. Santi Sabatés, vicepresident primer, ha lloat el potencial del polígon egarenc. La indústria de l’automoció necessita molts metres quadrats per aixecar els seus edificis, i Els Bellots II, ha remarcat, disposa de parcel·les de fins a 25 hectàrees. La capital egarenca té molt espai i està molt ben comunicada. “No hi ha cap ciutat com Terrassa”. El paper de la Cambra és de facilitador, de promoure l’activitat econòmica. I Els Bellots se situen en un lloc estratègic a tocar de la N-150 i amb connexions directes amb les autopistes.

Santi Sabatés ha destacat que el polígon disposa d’energia, aigua, serveis auxiliars i té tot el suport de l’Ajuntament de Terrassa. Les primeres indústries podrien arribar-hi el 2025. La Cambra aposta per indústries vinculades a l’automoció, però també a la logística i la distribució. “Ens agradaria un mix”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa