MónTerrassa
La Cambra de Comerç i Rubí impulsen formació per empreses i treballadors
  • CA

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa i l’Ajuntament de Rubí han signat aquest dimecres un conveni de col·laboració per desenvolupar i executar conjuntament projectes i accions formatives adreçades al teixit empresarial i a la ciutadania de Rubí i la seva àrea d’influència. Amb aquest acord, les dues institucions es comprometen a col·laborar en l’assistència i la prestació de serveis a les empreses, la defensa dels interessos empresarials i dels treballadors i treballadores, la investigació en l’àmbit socioeconòmic i la formació i qualificació professional.

L’acte de signatura del conveni ha tingut lloc a la sala de plens de l’Ajuntament de Rubí i ha comptat amb la presència del regidor d’Educació i Ocupabilitat de l’Ajuntament de Rubí, Víctor García Correas, la delegada de la Cambra a Rubí, Maria Rius Soler; director gerent de la Cambra; Josep Prats i Llopart, i tècnica de l’àrea de Formació de la Cambra, Lucia Carmona Ruz.

“Veiem com ha augmentat la demanda de la formació professional que ha aconseguit prestigiar-se. Les dinàmiques del mercat i l’administració no sempre conjunten. Amb aquest conveni posem mitjans i recursos per compensar l’oferta i la demanda”, ha dit Talamàs després de rubricar el document. També ha lloat la proactivitat del consistori rubinenc amb tot allò que té a veure amb la formació professional i ha recordat que Rubí té una gran base industrial que genera molta ocupació local.

L’alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, ha explicat que el consistori treballa per “impulsar la cultura de l’aprenentatge al llarg de la vida i oferir una formació reconeguda i homologada que afavoreixi l’accés al mercat laboral i la promoció professional. Estem convençuts que la col·laboració amb la Cambra ens ajudarà a complir aquesta missió i que arribi a més rubinencs i rubinenques”.

Així doncs, la Cambra farà difusió dels projectes i accions formatives acordades a les empreses associades a l’entitat, col·laborarà en la planificació, execució i avaluació de les accions acordades i n’avaluarà el resultat. L’Ajuntament de Rubí, per la seva banda, farà difusió dels projectes i accions, i facilitarà l’espai on es desenvoluparan quan es realitzin en format presencial. Les dues entitats acordaran la contractació del personal necessari, el calendari i els aspectes concrets que requereixi cada formació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa