MónTerrassa
La cadena alemanya Aldi obre el seu tercer supermercat a Terrassa
  • CA

ALDI obrirà la setmana vinent dos nous supermercats a Catalunya, a la demarcació de Barcelona, ​​a les localitats de Terrassa (Vallès Occidental) i Molins de Rei (Baix Llobregat). L’establiment de la capital egarenxa, que obrirà l’1 de desembre vinent, es troba situat a la carretera de Martorell, 27-29, i es tracta del tercer de la ciutat.

Els nous establiments comptaran amb una superfície de 1.200 m2 i 1.100 m2 , respectivament, i faran servir un total de 33 col·laboradors. Amb aquestes dues noves obertures, la companyia haurà obert, en menys de mig any, sis nous supermercats a Catalunya, juntament amb dos nous establiments a la ciutat de Barcelona (als districtes de Sants-Montjuïc i l’Eixample), un a Tarragona (Les Gavarres) i un altre al municipi de Torredembarra.

En total, la companyia suma 73 establiments a Catalunya, dels quals 45 es troben a la província de Barcelona. ALDI ha ressaltat també la seva aposta pels proveïdors de proximitat per abastir les seves botigues. En aquesta línia, ha informat que el 80% del seu assortiment està format per productes elaborats en territori nacional, que provenen de més de 400 proveïdors, un 26% d’ells de Catalunya.

Reforç de les mesures de seguretat i higiene

A causa de el context actual, ALDI ha extremat en tots els seus establiments les mesures de seguretat i higiene amb l’objectiu de garantir la salut de clients i empleats, seguint totes les indicacions i protocols definits per les autoritats sanitàries. En aquesta línia, la companyia recomana als seus clients mantenir la distància de seguretat de un metre i mig recomanada entre persones i prioritzar el pagament amb targeta o dispositiu mòbil per motius d’higiene.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa