MónTerrassa
Ca n’Aurell inicia una campanya per potenciar el comerç del barri
  • CA

El barri de Ca n’Aurell de Terrassa ha iniciat una campanya per potenciar i promocionar el comerç del barri, així com l’associació de comerciants i els seus negocis. La campanya porta per nom “Ca n’Aurell té premi” es durà a terme fins el 27 de novembre als comerços i botigues del barri.

Des de l’associació del barri afirmen que “cal fer més visible Ca n’Aurell entre els terrassencs. Ca n’Aurell és un barri amb gran varietat de comerços i s’han de donar a conèixer i promocionar. Per això hem organitzat una campanya que vol potenciar el nom de l’associació i del barri i ajudar als negocis a atraure i fidelitzar clients”

La campanya, que s’ha iniciat aquest dilluns 15 de novembre, compta amb un sorteig de vals de regal. Els clients que hagin realitzat una compra mínima de 5€ se’ls donarà a omplir una butlleta per a participar en el sorteig de 2 val regal valorats en 50 € cada un i 5 de 20€ per gastar en algun dels comerços associats del barri. Es podrà participar fins el 27 de novembre, dia en què finalitza la campanya, i el 10 de desembre es farà el sorteig. El guanyador o guanyadora d’aquest sorteig es publicarà a les xarxes socials del barri i podrà utilitzar el val fins el dia 31 de gener de l’any 2022.

Cartell de la campanya Ca n’Aurell té premi | Ca n’Aurell Comerç

A part del sorteig dels vals de regal, també s’han fet bosses de tela del barri. Les bosses porten el missatge de “Ca n’Aurell té premi” i es repartiran entre els associats i associades perquè aquests les puguin donar als seus clients o a aquelles persones de qualsevol altre barri de la ciutat que passin per comprar a la botiga.

L’associació farà difusió d’aquesta campanya i de les accions a través de les xarxes socials, i esperen que sigui tot un èxit entre els veïns i veïnes del barri.

Bosses de tela de la campanya Ca n’Aurell té premi | Ca n’Aurell Comerç

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa