MónTerrassa
Es busquen empreses a la comarca per contractar joves rebent una subvenció

El Consell Comarcal del Vallès Occidental busca empreses que vulguin contractar persones joves en diversos sectors de la indústria rebent una bonificació. L’acció s’emmarca en el Programa Singulars 2022 “Come2Industry Vallès Occidental” que va adreçat als joves de la comarca que durant aquest any han compaginat l’acompanyament en la recerca de feina amb la formació en sectors de la indústria. Els joves també han realitzat pràctiques en diferents empreses.

Les empreses interessades poden accedir a una contractació subvencionada d’un import de fins a 6.000 euros per un contracte mínim de 6 mesos. Es poden posar en contacte amb els Consell Comarcal del Vallès Occidental, on hi trobaran més informació, o a través del telèfon 93 727 35 34, amb l’extensió 454. El termini a les contractacions i per poder sol·licitar la subvenció és fins al 31 d’octubre de 2022.

En el marc del projecte Singulars s’han format un total de 75 joves d’entre 16 i 29 anys en diferents sectors de la industria i les noves tecnologies, com la robòtica i l’economia circular i transformació industrial, màrqueting digital i pàgines web.

Més sobre el Programa Singulars

El Programa Singulars és un projecte d’ocupació dirigit a persones joves d’entre 16 i 29 anys de tots els nivells formatius, no ocupades i no integrades en els sistemes d’educació o formació.

Amb un total de 220 hores teòriques de formació i 80 hores pràctiques en les diferents especialitats, el seu objectiu és “fomentar les vocacions industrials entre la població jove del territori, contemplant diferents nivells d’especialització i formació”, informen a través de la pàgina web. També s’ofereixen diverses accions d’orientació i inserció laboral i un acompanyament i tutorització individuals al llarg de tot el programa que volen ajudar a reforçar l’ocupabilitat del jovent.

Aquest projecte està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball i Economia Social i el Fons Social Europeu (Iniciativa d’Ocupació Juvenil).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa