MónTerrassa
Es busquen empreses per acollir joves en pràctiques no laborals al Vallès
  • CA

El Consell Comarcal del Vallès Occidental (CCVOC) busca empreses que vulguin acollir persones joves en pràctiques no laborals en diversos sectors de la indústria. Aquesta cerca s’emmarca en el Programa Singulars 2021 “Come2Industry Vallès Occidental” adreçat a joves de 16 a 29 anys de la comarca, que compagina l’acompanyament en la recerca de feina amb la formació en diversos sectors de la indústria.

En el marc del projecte s’han format 75 joves en diferents sectors de la industria i les noves tecnologies: robòtica i economia circular i transformació industrial, màrqueting digital i pàgines web. Ara, el Consell Comarcal busca empreses perquè puguin posar en pràctica el seu aprenentatge en el món laboral.

El Consell Comarcal cerca empreses que vulguin acollir persones joves en pràctiques no laborals en diversos sectors de la indústria | CCVOC

Els joves han de realitzar 80 hores de pràctiques no laborals a l’empresa, “que pot aportar-los la seva experiència i valors al mateix temps que es contribueix al desenvolupament de competències professionals del jovent”, exposa el Consell en un comunicat. A més, les empreses tenen la possibilitat d’accedir posteriorment a una contractació subvencionada d’un import de 6.000 euros per una contracte mínim de 6 mesos.

El Consell Comarcal cerca empreses que vulguin acollir persones joves en pràctiques no laborals en diversos sectors de la indústria | CCVOC

Empreses que han obert les seves portes als joves

Les empreses i entitats que han obert les seves portes per contribuir al desenvolupament d’aquesta actuació del programa són: ATP Engineering & Packaging, S.L. Barberà del Vallès, CARTOBOL Sant Cugat del Vallès, DRUKATT Rubí, TB KIDS Sant Cugat del Vallès, FABLAB Sant Cugat del Vallès, LIFTING GROUP Sant Cugat del Vallès, PACKAGING CLUSTER Sabadell i TECTUM GARDEN Cerdanyola del Vallès. A més, moltes d’elles han col·laborat també acollint a joves en pràctiques i valoraran la possibilitat de la seva posterior contractació.

Les empreses que estiguin interessades en acollir joves en pràctiques es poden posar en contacte amb el Consell Comarcal al telèfon 93 727 35 34 (extensió 454) o escriure un correu electrònic a [email protected].

Què és el Programa Singulars?

El Programa Singulars és un projecte d’ocupació adreçat a persones joves d’entre 16 i 29 anys no ocupades i no integrades en els sistemes d’educació o formació. L’objectiu és fomentar les vocacions industrials entre la població jove de la comarca. Els participants han rebut 220 hores teòriques de formació i 80 hores pràctiques. Expliquen que “es reforça també l’ocupabilitat del jovent amb diverses accions d’orientació i inserció laboral i un acompanyament i tutorització individuals al llarg de tot el programa”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa