MónTerrassa
Una botiga històrica de Sant Pere Nord, tanca

Casa Bernat, botiga històrica del barri de Sant Pere Nord, abaixa la persiana. Sempre que tanca un comerç és una mala notícia, no només pel barri afectat sinó per a tota la ciutat. En aquest cas, malgrat que es tracta per la jubilació del seu propietari, en Bernat, els seus clients de ben segur que el trobaran a faltar. I és que han estat 50 anys al capdavant d’aquesta botiga que ofereix roba per a la llar ubicada al carre Ample, número 227. Durant la recent visita que li ha fet la regidora de Comerç, Jennifer Ramírez, en Bernat ha explicat que “sempre ha volgut oferir un tracte proper, per explicar molt bé quin es el seu producte, i que el cas d’èxit ha estat la qualitat en tots i cadascun dels productes que porta, ja que permet que durin molts anys”.

Aquells que encara vulguin adquirir algun dels seus productes (nòrdics, tovalloles, fundes, cortines, estovalles, etc) encara hi són a temps. Fins a finals de desembre ofereix descomptes per liquidació. El local es troba obert els matins de dimarts i divendres (10 a 13 hores) i les tardes de dilluns a divendres (de 17 a 20.30 hores). En un breu comunicat a les seves xarxes socials anuncia que “Com en la vida, els comerços també passen per diferents etapes. Casa Bernat comunica als seus apreciats clients que ens trobem en liquidació d’existències per jubilació” i subratlla que “Esperem estar al vostre costat fins al dia que abaixem la persiana”.

D’altra banda, amb la voluntat que el negoci pugui continuar, en Bernat està obert a fer el traspàs a una persona emprenedora que vulgui continuar aixecant la persiana d’aquest històric establiment. El traspàs està gestionat a través del programa Reempresa, impulsat des de la patronal terrassenca Cecot.

Podeu trobar tots els productes en liquidació a la seva pàgina de Facebook, clicant aquí.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Joan a desembre 10, 2021 | 14:03
    Joan desembre 10, 2021 | 14:03
    Una pena. El trobarem a faltar. Molta sort en aquesta nova etapa de la vida.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa