MónTerrassa
Bons resultats de la prova d’Itineraris en Idiomes de Cecot Formació
  • CA
Alumnes del programa d’itineraris d’idiomes | Cecot

!--akiadsense-->

En el context actual de globalització, l’anglès s’ha convertit en una llengua de referència en l’àmbit professional i una competència indispensable per a segons quins perfils professionals. Tenint en compte les necessitats de les empreses i dels treballadors, Cecot Formació ha posat en pràctica, durant els primers mesos del 2017, una prova pilot perquè els alumnes puguin realitzar itineraris formatius de la família professional d’idiomes, emmarcades dins el programa de formació d’oferta en àrees prioritàries i subvencionades pel Servei d’Ocupació de Catalunya.

Un itinerari formatiu és un procés d’aprenentatge ordenat en base a una progressiva dificultat i segons Eulàlia Martínez, directora de Cecot Formació, “aquesta és una de les millors maneres d’estructurar un procés formatiu, ja que dóna continuïtat a la formació i proporciona un aprenentatge integral”. Un plantejament nou que impulsa el SOC respecte d’altres exercicis ja que la seva oferta formativa s’estructura per convocatòries temporals, és a dir, que un cop finalitzat un curs, per exemple de 200 hores d’anglès durant el primer trimestre de l’any, els alumnes que haguessin finalitzat s’haurien d’esperar a una nova convocatòria per optar a realitzar un curs del nivell següent.

Cecot Formació ha dissenyat una part de l’oferta formativa a partir d’itineraris. Això garanteix un aprenentatge coherent, adequat i progressiu i converteix als docents en orientadors i motivadors de l’alumnat. Amb aquesta prova pilot ha aconseguit formar alumnes de manera continuada en una mateixa convocatòria de formació subvencionada pel SOC que els ha permès assolir més d’un nivell consecutiu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa