MónTerrassa
Boira: “Castellbisbal-Martorell del Corredor Mediterrani, porta a Europa”
  • CA
El coordinador del Corredor Mediterrani, Josep Vicent Boira
El coordinador del Corredor Mediterrani, Josep Vicent Boira | Europa Press

!--akiadsense-->

El coordinador del Corredor Mediterrani, Josep Vicent Boira, ha assegurat aquest dilluns que el tram Castellbisbal-Martorell és “la porta a Europa” motiu pel qual la seva execució és del tot imprescindible per a la viabilitat d’aquest eix de transport de passatgers i mercaderies.

En una trobada amb periodistes, ha indicat que la complexitat d’aquest tram està en la gestió tècnica dels túnels i característiques per les quals ha de passar la línia, però també per la intensitat de la circulació de Rodalies.

“Renfe, Adif, el Ministeri de Foment i l’Oficina del Corredor Mediterrani estem preocupats i ocupats en aquest tram”, ha sostingut, perquè ha insistit que sense aquest tram el Corredor Mediterrani no té futur ni viabilitat.

“És un tram d’una importància notable. Clau per a la connexió del Corredor Mediterrani amb la resta d’Europa, i la població ha de saber que quan s’hi estigui treballant, s’estarà treballant a obrir-se a Europa”, ha asseverat.

Per aquest motiu, ha assenyalat que s’establiran plans de reducció de les afectacions, i s’ha posat a disposició de la Generalitat i dels municipis afectats per reduir el possible l’impacte d’aquestes actuacions.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Cartanya a gener 28, 2019 | 18:21
    Cartanya gener 28, 2019 | 18:21
    Perdoni senyor coordinadors, quants anys fa que esta cobran del seu càrrec?, i quants kilòmetres s`han fet en aquest temps? Crec que podria tornar el que així cobrat, per que pràcticament no s`ha arribat a fer res. En fi sempre tot igual.!!! Mols càrrecs, i poca efectivitat.
  2. Icona del comentari de: Ganxet a gener 29, 2019 | 07:51
    Ganxet gener 29, 2019 | 07:51
    O sigui, que no ho faran mai. Si hi hagués hagut democràcia quan es va fer l'AP7, de ben segur que encara no existiria ni de peatge ja que fer infraestructures a Catalunya treu vots a Espanya.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa