El nou Mazda CX-30 ja està disponible al concessionari oficial de la marca japonesa a Terrassa, Egarmaz Motor. Les primeres unitats del compacte SUV amb el qual Mazda augura uns grans resultats ja ha aterrat a les instal·lacions de Terrassa, per aquest motiu tots els clients que vulguin provar el vehicle podran fer-ho contactant amb el concessionari.

Cal destacar que el nou model de la marca nipona està desenvolupat seguint els preceptes que marca la tecnologia SkyActiv, sobretot en la seva versió SkyActiv X.

El Mazda CX-30 desembarca a la xarxa de concessionaris amb les seves variants en gasolina (SKYACTIV-G), i dièsel (SKYACTIV-D), mentre que l’esperat i nou motor SKYACTIV-X, també gasolina i amb microhibridació, farà el mateix a l’octubre. Aquest innovador motor combina els avantatges d’un motor de gasolina d’encesa per espurna amb les d’un motor dièsel d’encesa per compressió. Per tant, ofereix una millor resposta a l’acceleració i maniobrabilitat, amb una economia de combustible portada a nivells d’eficiència mai vistos anteriorment.

D’aquesta manera, la firma japonesa compta amb fins a tres models en la categoria dels tot camins compactes: el Mazda CX-5, que s’acosta més al segment dels SUV grans, i el Mazda CX-3, que s’aproxima al dels B-SUV.

El nou CX-30 es pot trobar en tres acabats diferents: el bàsic Origin (27.575 €), l’intermedi Evolution (29.225 €) i el més complet Zenith. I malgrat que la variant Origin ofereix un equipament de sèrie molt complet, Mazda preveu que el 70% de les vendes del CX-30 corresponguin al Zenith, el preu parteix dels 30.475 euros. Pel que fa a connectivitat, el seu sistema multimèdia és compatible amb Apple CarPlay i Android Auto, disposa de navegador, entrada USB i sistema de so Mazda Harmonic Acoustic equipat amb vuit altaveus. En l’acabat màxim de gamma, el Zenith, aquest es substitueix pel premium BOSE de dotze altaveus.

Nou comentari