El Grup Ametller obre un nou establiment a Terrassa. En realitat, no és una nova botiga sinó un nou local. És a dir, un trasllat. El nou local troba ubicat al passeig 22 de juliol, al barri de Sant Pere, i a pocs metres caminant de l’estació del nord de Renfe i de l’intercanviador de FGC. Es tracta d’un establiment gran, amb aparador de vidre i que pot acollir la gran varietat de productes que caracteritza la cadena d’alimentació. Amb una situació immillorable per la seva proximitat al Centre, i com a punt de connexió per desplaçar-se per la ciutat, a tocar del parc de Vallparadís i del parc del Nord, el nou local prendrà la funció que fins ara desenvolupava el que es trobava ubicat al mateix barri, uns carrers més amunt, al carrer Independència.

No és pas l’única botiga que aquest grup empresarial, amb les oficines centrals a Olèrdola, a la comarca de l’Alt Penedès, té a la nostra ciutat. De fet, ja fa molts i molts anys que va decidir instal·lar-se a Terrassa, amb èxit. En trobem quatre més en total i ben distribuïts per la ciutat: un, al barri de Vallparadís, al carrer Salvador Busquets; un altre, a Ca n’Aurell, al carrer Volta; el tercer es troba al barri de Can Boada, a l’avinguda Josep Tarradellas; i el quart i últim es troba a Sant Pere Nord, a la rambla de Francesc Macià.

Casa Ametller té un centenar de punts de venta propis i una plantilla que supera els 1.600 treballadors. Està especialitzat en productes alimentaris, i ofereix carnisseria, xarcuteria i formatgeria, a més de verdures i fruites. A més de begudes, frecos i també plats cuinats. Dona servei directe a restaurants, escoles i botigues. I també disposa d’una botiga online per poder fer la compra amb tota la comoditat des de casa.

Comentaris

  Anònim Octubre 12, 2021 | 11:58
  Cuando tienen previsto abrir sus puertas cara al público. Enhorabona por esta decisión.... Gran Suerte.
  Fina Parxés Octubre 12, 2021 | 12:04
  El Grup Ametller Origen te més de 94 botigues. La llista consultada en surten 116.
  Enric Ros Delgado 9 Octubre 12, 2021 | 13:36
  Sóc client vostre des de fa anys. Em sembla una excel·lent ubicació per a la nova botiga.
  Anònim Octubre 12, 2021 | 18:08
  Sabeu si tindrà pàrquing?
   Xavi Octubre 12, 2021 | 22:56
   Se podrá utilizar el paquing que está en los bajos de ese edificio?
  Montserrat Octubre 12, 2021 | 18:27
  Es un bon Lloc. Jo soc clienta del Carrer Independencia. Aquí será mes grand enhorabona
  Rosa Octubre 12, 2021 | 20:19
  Ja tinc ganes de posar.hi els peus....crec que serà molt xula ...enhorabona

Nou comentari