MónTerrassa
Amazon obre una nova estació logística al Vallès Occidental
  • CA

Amazon ha anunciat que obrirà tres noves estacions logístiques a Barcelona, Montcada i Mollet del Vallès, com a part del seu objectiu per escurçar els temps de lliurament als clients a la regió. Entre els tres nous centres, es crearan més de 270 nous llocs de treball fixos. A més, 20 empreses locals independents de repartiment col·laboraran amb Amazon i contractaran més de 800 conductors, que recolliran els paquets en les estacions logístiques i els lliuraran als clients de Amazon en les seves localitats.

Les estacions logístiques impulsen l’última milla del procés de comandes de Amazon i ajuden a millorar l’experiència de lliurament dels clients. Els paquets s’envien a una estació logística des dels centres logístics i de distribució de Amazon pròxims, i a continuació les empreses transportistes els carreguen en els vehicles de repartiment i els lliuren als clients. En el cas de Catalunya, Amazon comptava ja amb 3 estacions logístiques a Zona Franca, Rubí i Martorelles, i va anunciar la setmana passada una nova estació a Tarragona.

Barcelona: L’edifici de més de 10.700 metres quadrats -que se situarà en el polígon industrial de Motsolís, en Carrer del Canem- està previst que comenci a funcionar a l’octubre d’enguany, i generarà més de 60 llocs de treball fixos, a més de les més de 400 oportunitats de treball indirecte per a repartidors de les 6 empreses de repartiment col·laboradores.

Mollet del Vallès: L’edifici de més de 10.400 metres quadrats -que se situarà en el polígon industrial Can Magarola, en Avinguda Ca Magarola- està previst que comenci a funcionar també a l’octubre d’enguany i crearà gairebé 130 llocs de treball fixos, a més de les més de 170 oportunitats de treball indirecte per a repartidors de les 6 empreses de repartiment amb la qual Amazon col·laborarà en aquesta localitat.

Montcada i Reixach: L’edifici de més de 13.490 metres quadrats -que se situarà a la Placeta d’en Coll, al Carrer Fresser- està previst que comenci a funcionar també a l’octubre d’enguany, generant més de 80 llocs de treball fixos, així com oportunitats de treball indirecte per a més de 230 repartidors que treballaran per a les 8 empreses col·laboradores de repartiment locals.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa