L'establiment Aloha Poké a Terrassa
L’establiment Aloha Poké a Terrassa | A.P.

!--akiadsense-->

Aloha Poké va obrir el seu primer restaurant a Terrassa (que també va ser el primer a Catalunya) el passat mes de maig. La nova ubicació es troba al carrer Gutenberg, 19, i compta amb una superfície interior de 100 metres quadrats i aforament per a 49 comensals. L’obertura d’aquest local va supoar la creació de 7 llocs de treball. La cadena ofereix menjar sa basat en el plat hawaià poké, que es poden dissenyar a gust del client. Partint d’una base vegetal (arròs sushi, arròs integral, quinoa, kale o mèsclum) es pot afegir una font proteica (tonyina, salmó, peix mantega, gambes, pop, tofu), diferents salses i acabar amb una àmplia selecció de toppings de verdures, llegums, fruites i llavors.

Aquest mes d’agost, Aloha Poké ha fet un pas més cap a la sostenibilitat, i ha anunciat que ha eliminat el plàstic de tots els ‘bowls’ que utilitzen per materials biodegradables amb fibres naturals. L’empresa utilitza de mitjana anual més de 600.000 d’aquests envasos, tant en els seus locals com a través dels lliuraments a domicili.

El nou material dels ‘bowls’ serà el termoplàstic PLA, que s’obté a partir de residus vegetals reciclats (procedents de blat de moro, iuca, mandioca o canya de sucre) en lloc de l’oli del petroli. En aparença, el materials és idèntic al plàstic, però és 100% biogredable i compostable. Des de l’empresa apunten que el canvi al PLA suposa un increment dels seus costos en material d’un sol ús del 30%, però amb ell s’elimina més del 90% del plàstic que existeix en els locals de la marca.

Nou comentari