MónTerrassa
Acte de condemna a l’agressió patida per un conductor d’autobús

Aquest dissabte, prop d’un centenar de persones es van concentrar al Raval de Terrassa per demostrar el rebuig a una agressió patida per un conductor de la línia 9 d’autobús a Terrassa. Convocada per la secció sindical de CCOO TMESA, l’acte ha aplegat treballadors, autoritats municipals i ciutadans a títol individual que han volgut també mostrar el seu suport a la víctima.

Comissions Obreres ha afirmat que l’agressió no és un “fet aïllat” i ha assegurat que amb la pandèmia s’han incrementat les agressions verbals però també físiques als treballadors de TMESA i serveis públics. “No tolerarem cap tipus de violència, ni a la feina ni enlloc”, han dit.

El govern de Terrassa va condemnar ràpidament l’agressió i va demanar que es prohibeixi a l’autor de l’agressió poder utilitzar el transport públic. El comitè d’empresa de TMESA reclama a l’empresa i a l’Ajuntament que posin l’agressió en coneixement de les autoritats judicails a fi que “es depurin responsabilitats” i “evitar que aquest tipus de situacions es tornin a repetir en un futur”.

Concentració de rebuig a l’agressió patida per un conductor d’autobús | CCOO
Concentració de rebuig a l’agressió patida per un conductor d’autobús | CCOO

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa