Acte de condemna a l’agressió patida per un conductor d’autobús

CCOO denuncia que no es tracta d'un fet "aïllat"

Aquest dissabte, prop d’un centenar de persones es van concentrar al Raval de Terrassa per demostrar el rebuig a una agressió patida per un conductor de la línia 9 d’autobús a Terrassa. Convocada per la secció sindical de CCOO TMESA, l’acte ha aplegat treballadors, autoritats municipals i ciutadans a títol individual que han volgut també mostrar el seu suport a la víctima.

Comissions Obreres ha afirmat que l’agressió no és un “fet aïllat” i ha assegurat que amb la pandèmia s’han incrementat les agressions verbals però també físiques als treballadors de TMESA i serveis públics. “No tolerarem cap tipus de violència, ni a la feina ni enlloc”, han dit.

 El govern de Terrassa va condemnar ràpidament l’agressió i va demanar que es prohibeixi a l’autor de l’agressió poder utilitzar el transport públic. El comitè d’empresa de TMESA reclama a l’empresa i a l’Ajuntament que posin l’agressió en coneixement de les autoritats judicails a fi que “es depurin responsabilitats” i “evitar que aquest tipus de situacions es tornin a repetir en un futur”.

Concentració de rebuig a l’agressió patida per un conductor d’autobús | CCOO
Concentració de rebuig a l’agressió patida per un conductor d’autobús | CCOO

Nou comentari