MónTerrassa
65 ofertes de treball de caràcter urgent al sector sanitari i residències del Vallès

El sector sanitari i les residències del Vallès Occidental tenen actives 65 ofertes de treball de caràcter urgent. Algunes d’aquestes ofertes ofereixen diferents llocs de treball, per la qual cosa es podria arribar a ocupar a unes 150 persones de manera immediata. El Consell Comarcal ha recollit junt amb els ajuntaments i les residències les demandes de personal i es poden trobar agrupades en el recull publicat al directori de recursos de la Covid-19 al web del Consell. A més, el Consell posa a disposició de la ciutadania la línia 900 29 35 34 per poder atendre les consultes de les persones interessades i poder-les derivar al servei d’ocupació corresponent.

De moment s’han recollit ofertes a 12 municipis de la comarca: Barberà del Vallès, Castellar del Vallès, Cerdanyola del Vallès, Palau-solità i Plegamans, Rubí, Sabadell, Sant Cugat del Vallès, Sant Llorenç Savall, Sant Quirze del Vallès, Terrassa, Ullastrell i Vacarisses.

Es sol·licita sobretot personal d’àmbit sanitari, com professionals d’infermeria i auxiliars, però també personal de neteja i zeladors/es. En l’àmbit de residències de gent gran els perfils més demandats són els d’auxiliar de gerontologia, infermeria i personal de neteja. També hi ha altres perfils de l’àmbit de la salut com metge/essa, psicòlog/a o fisioterapeuta i altres perfils d’atenció a persones com monitoratge per persones amb discapacitat, integrador/a social, educador/a social, mediador/a per a diferents cultures…

Clica aquí per accedir a les ofertes de treball

Nou comentari

Comparteix