MónTerrassa
Unes 50 persones entren a treballar al Consell Comarcal
  • CA
Sessió de presentació amb el president del Consell, Ignasi Giménez
Sessió de presentació amb el president del Consell, Ignasi Giménez | CCVO

!--akiadsense-->

Aquest dimarts 7 de gener s’han incoporat al Consell Comarcal del Vallès Occidental 13 persones en el marc del Programa Enfeina’t i 34 més en el Programa Treball i Formació, per millorar les seves competències professionals i l’ocupabilitat a través de l’experiència laboral.

El Programa Enfeina’t és una iniciativa que té com a objectiu la inserció laboral de persones en situació de desocupació de llarga durada, amb un contracte laboral d’un any i un acompanyament durant la contractació i fins a la finalització del programa. Hi participaran 13 persones que portaran a terme activitats a 12 municipis: Badia del Vallès, Castellar del Vallès, Palau-solità i Plegamans, Polinyà, Rellinars, Sant Llorenç Savall, Sant Quirze del Vallès, Santa Perpètua de Mogoda, Sentmenat, Ullastrell, Vacarisses, Viladecavalls. Les persones participants procedeixen de 8 d’aquests municipis.

El Programa Treball i Formació és una mesura inclosa en el Pla de Desenvolupament de Polítiques d’Ocupació del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya des de l’any 2013. Facilita l’experiència laboral i la formació de competències professionals a persones en situació d’atur i amb diferents perfils. De les 34 persones incorporades al Consell Comarcal, 21 estan en risc de caure en situació d’atur de llarga durada, no perceptores de prestació per desocupació o subsidi ni d’ajuts i preferentment majors de 45 anys. Sis dels contractes han estat per a persones destinatàries de la renda garantida de ciutadania i 7 per a dones en situació d’atur.

La majoria de les persones contractades realitzaran treballs auxiliars, mentre que 7 persones realitzaran treballs tècnics de suport. Pel que fa a la durada dels contractes, 17 seran contractes de 6 mesos i altres 17 de 12 mesos. Un total d’onze persones desenvoluparan l’activitat bàsicament en el Consell Comarcal i 2 ho faran al Consorci per a la Gestió de Residus; mentre que 21 persones faran tasques en 11 ajuntaments de la comarca: Castellbisbal, Matadepera, Palau-solità i Plegamans, Polinyà, Rellinars, Sant Llorenç Savall, Sant Quirze del Vallès, Sentmenat, Ullastrell, Vacarisses i Viladecavalls.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa