MónTerrassa
14 entitats de Terrassa reben el certificat de turisme sostenible

Una catorzena d’entitats i equipaments de la ciutat de Terrassa han rebut el certificat que les qualifica com a “turisme sostenible”. El segell Biosphere Sustainable Lifestyle, impulsat per la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona, ha estat atorgat a un total de 38 establiments i entitats de la comarca vinculades al sector turístic, de les quals 14 pertanyen a Terrassa.

Un cop més a l’Oficina de Turisme de Terrassa, la Seu d’Ègara, la Casa Alegre de Sagrera i l’Alberg Vallparadís han rebut el segell que reconeix el seu treball en el foment de la sostenibilitat turística en la gestió de totes les seves activitats. Una sostenibilitat que també s’ha vist reconeguda en els equipaments i entitats terrassenques com el Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya, l’Atlètic Terrassa Hockey Club o el Reial Club de Golf El Prat, a més d’empreses de serveis que treballen al sector com 3 Turons, història i patrimoni, l’Hotel Don Cándido, la Masia Egara o El Generador, entre d’altres.

Gestió sostenible, turisme responsable

El regidor de Turisme, Pep Forn, ha declarat que: “volem expressar el nostre agraïment a totes les empreses i serveis que, amb aquests distintius, veuen reconegut el seu esforç, alhora que animem la resta d’agents turístics de la ciutat a participar en aquesta iniciativa que mostra la seva aposta per una gestió sostenible i de qualitat per un turisme responsable”.

Lliurament certificacions Biosphere a l’Alberg Vallparadís | Aj. Terrassa

La certificació Biosphere Sustainable Lifestyle reconeix així el compromís de l’Ajuntament de Terrassa i de moltes de les empreses del sector per potenciar i fomentar la sostenibilitat turística a la ciutat així com en la gestió de totes les seves activitats, treballant en la prevenció, eliminació o reducció de l’impacte de les seves instal·lacions i iniciatives en l’entorn i apostant per la gestió sostenible com a un de les valors centrals de la seva activitat.

Els serveis i empreses distingits amb la certificació Biosphere Sustainable Lifestyle es caracteritzen per fomentar les bones pràctiques en gestió sostenible i turisme responsable entre les empreses i els serveis turístics, atorgar singularitat a l’oferta turística, identificar i crear nous productes turístics sostenibles o fomentar la col·laboració públic-privada, entre d’altres.

Nou comentari

Comparteix