MónTerrassa
Més de 100 persones s’acosten al camió de Festool a l’empresa Solanellas

Més de 100 persones van acostar-se al camió de Festool a Solanellas. Aquest passat dilluns, la nau de l’empresa ubicada a la carretera de Gràcia-Manresa, al terme municipal de Terrassa, va acollir l’exposició itinerant d’aquesta marca alemanya. Després de quatre anys d’absència, marcats per la pandèmia de la Covid-19, els clients de l’empresa especialitzada en productes de fusta i ferreteria van gaudir de nou d’aquesta atracció que els permet conèixer de prop les noves eines i novetats de la principal proveïdora de maquinària per a professionals.

A Solanellas ha estat la tercera vegada que acull un esdeveniment de Festool, després del Roadshow de 2019 i el Working Experience de 2021. I ja han anunciat que esperen poder repetir l’experiència l’any vinent.

La ruta de 2023 va començar justament el 24 d’abril, dia en què el camió va arribar a la botiga. La nau que dona cabuda a les seccions de Cuines i Ferreteria va ser l’escollida per a la mostra itinerant. Recordem que les instal·lacions de Solanellas es troben entre els polígons industrials de Santa Margarida i Can Guitard, i sumen més de 20.000 m2 de superfície.

Demostracions de productes i assessorament

Els clients i públic van tenir l’oportunitat de veure in situ les novetats de la marca alemanya, així com de provar les seves solucions a bateria i viure demostracions en directe. La mostra ha reunit interessats en conèixer les novetats de Festool de 2023. “Ens sentim molt satisfets i orgullosos d’aquesta fita, ja que és la nostra principal proveïdora de maquinària per a professionals de la fusta”, han remarcat. L’acte es va allargar durant tot el dia, on es va poder comprovar com funciona la serra circular de taula a bateria o observar en exclusiva productes que encara no han sortit al mercat. Així mateix, s’oferia la possibilitat de comptar amb assessorament tècnic per aclarir dubtes i preguntes.

Festool Roadshow 2023 a l’empresa Solanellas de Terrassa | Cedida

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa