MónTerrassa
Mor Josep Corominas i Busqueta
Josep Corominas (al centre) en la darrera ofrena a Marinel·lo Bosch
Josep Corominas (al centre) en la darrera ofrena a Marinel·lo Bosch | Ateneu Terrassenc

!--akiadsense-->

Aquest dimecres ha mort Josep Corominas i Busqueta, qui va ser candidat del PSC a Ullastrell en les darreres eleccions, a l’edat de 81 anys. Va ser regidor de l’Ajuntament de Terrassa en les dècades dels 80 i 90 i també diputat al congrés (el 1989, substituint Ernest Lluch, i també entre 1996-2000). Actualment, era el president de l’Ateneu Terrassenc. Especialista en psiquiatria i membre de la maçoneria des de 1981, entre el 2002 i el 2006 va ser el Gran Mestre de la Gran Lògia d’Espanya. Va formar part també de l’AAVV de ca n’Amat d’Ullastrell.

Corominas va ser un dels homes forts del PSC a Terrassa i l’home de confiança de l’alcalde Manel Royes. També és un dels grans responsables, juntament amb el conseller Xavier Trias, de l’actual model sanitari català, en especial de la creació dels cap descentralitzats a totes les poblacions catalanes. Per tot plegat, se’l pot considerar un dels polítics terrassencs més rellevants de la democràcia.

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha manifestat el seu condol per la mort de Josep Corominas i Busqueta. Ballart ha lamentat que “ens deixa una persona amb gran implicació en la ciutat, tant a nivell polític, amb una llarga trajectòria, com cultural, encapçalant una entitat de ciutat com és l’Ateneu Terrassenc. Una persona amb grans coneixements, que es feia escoltar i estimar, i una referència per a molts».

Des d’Ullastrell, municipi on vivia també ha estat recordat pel seu alcalde:

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa