MónTerrassa
El terrassenc Xiquito Pérez estrena el seu primer àlbum “Brindis a la vida”
  • CA

L’artista terrassenc Xavier Pérez, conegut artísitcament amb el nom de Xiquito Pérez, acaba d’estrenar el seu primer àlbum “Brindis a la vida”, un disc que ple d’emocions i sentiments on totes les cançons han estat compostes pel mateix Pérez a diferents països del món. L’egarenc presentarà aquest nou treball a la Sala PickWick de Terrassa aquest proper divendres 30 de setembre a les 23h.

“Em fa molta il·lusió presentar aquest àlbum perquè el més maco de la música és poder-la compartir”, exposa Pérez, i en aquest sentit, se sent molt afortunat de poder cantar per primer cop les cançons del nou projecte a la seva ciutat. 

“Brindis a la vida” ja es pot escolar a la plataforma de vídeos Youtube i està previst que surti a la resta de plataformes musicals el proper divendres 14 d’octubre. L’àlbum està format per sis cançons: ‘La historia del juglar’, ‘Espejos malditos’, ‘Al rumb del vent’, ‘Canción a un amigo’, ‘La clase obrera’ i ‘Brindaremos’. Aquesta última ja compta amb un videoclip, estrenat el mes de juliol d’enguany.

Xiquito Pérez presenta Brindis a la vida | Cedida

“Brindis a la vida”: Un àlbum ple d’experiències i moments vitals

Pérez ha exposat que l’àlbum està “fet amb molt d’amor”, compost a diferents indrets del planeta com Suïssa, Itàlia, Estats Units o Espanya, “això ha fet que el disc tingui diferents parts de mi en diferents experiències i moments vitals”, explica. Si s’hagués de resumir en un estil seria el rock, però es poden trobar cançons d’altres estils musicals. “És un disc ple d’emocions, sentiment, de lluita i de revolució”. 

Adquisició de les entrades

Les entrades oscil·len entre els 8€ i 10€, depenent si es compren anticipades o a taquilla. Ja es poden comprar en aquest enllaç. Les portes de la sala PickWick (carrer de la Rasa, 78) s’obriran a les 22:30h. El concert començarà a les 23:00h.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa