MónTerrassa
Visites guiades i concerts a la Casa Jacint Bosch per la Fira Modernista de Terrassa
  • CA

La Colla Castellera dels Minyons de Terrassa participaran un any més de la Fira Modernista que se celebra a la ciutat de Terrassa amb un seguit d’activitats tot el cap de setmana al seu local, la Casa modernista Jacint Bosch situada al número 4 del carrer Teatre al centre històric de la ciutat.

Als matins obriran la seva seu per fer-hi un seguit de visites guiades a la ciutadania. La Casa Jacint Bosch d’estil modernista construïda el 1912 encara conserva una gran quantitat de detalls de l’època que es podran visitar i un guia us podrà explicar durant tot el recorregut. És faran visites a les 10, 11 i 12 del matí. De les 10.30 del migdia fins a les 17 obriran el pati del local per a poder gaudir dels vermuts musicals. El dissabte al migdia comptaran amb unes cançons de taverna a càrrec del grup banyolí Germà Negre.A les 7 de la tarda hi haurà una actuació de música folc on és necessària la inscripció. Diumenge al migdia hi haurà el ja tradicional ball de gralles de Fira Modernista amb les gralles de la Colla, les Gralles Grillades, i el grup Els Pelacanyes.

Tots els actes i actuacions seguiran les mesures de seguretat contra la COVID- 19 i algunes requeriran inscripció prèvia a través de la web de la Colla.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa