MónTerrassa
Visita tot el que ofereix la Masia Freixa durant la Fira Modernista
  • CA

PROGRAMA DE LA FIRA MODERNISTA DE TERRASSA 2021

Dissabte i diumenge, de 10 a 14 h i de
16.30 a 20 h
Visita la Masia Freixa

L’obra modernista per excel·lència de Lluís Muncunill i Parellada tornarà a mostrar tota la seva esplendor. Podreu visitar-ne l’interior i conèixer els espais on vivia la família Freixa i Argemí.

Entre els objectes que podreu trobar hi haurà peces originals cedides per l’ocasió, pel Museu de la Federació Catalana de Tennis. Amb la col·laboració del Club Tennis Terrassa.

També trobaràs la mostra d’Hoquei 1900 de l’Arxiu del CD Terrassa Hockey. Amb la col·laboració d’en Toni Nogués, Xavi Planas i Museu de Terrassa.

I una petita selecció de peces dels inicis del cinema de la col·lecció Jordi Tomàs i Freixa. Es tracta d’una petita mostra dels invents i la tecnologia de la valuosa col·lecció Jordi Tomàs que, gràcies a la generositat de la família Tomàs, passa a formar part del patrimoni municipal terrassenc.

L’Ajuntament pren el compromís de custodiar el llegat de Jordi Tomàs i Freixa i integrar la col·lecció al futur Centre d’Interpretació del Cinema i l’Audiovisual previst al Parc Audiovisual de Catalunya.

Fes-te fotos i omple les xarxes amb el hashtag #FiraModernistaTRS

Aforaments limitats, mesures antiCOVID i circuits recomanats

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa