MónTerrassa
Vídeo-taller sobre el “Nadal d’abans a terrassa”

Avui s’estrena un vídeo-taller sobre el “Nadal d’abans a terrassa”. És una iniciativa de l‘Associació El Llibre de la Vida (www.llibredelavida.com). Segons Santi Rius, autor del treball: “Hem triat la temàtica del Nadal a la ciutat perquè creiem que pot generar molts records ja que tothom ha viscut aquestes festes d’una manera molt especial en diferents moments de la seva vida, ja sigui a la infantessa, a l’adolescència o quan a tingut fills o nets. Trets propis terrassencs com el Xiu-Xiu, els diferents Pastorets o el Quinto conformen un Nadal especial que estem segurs que omplirà de bons records a molta gent”.

S’ha realitzat en format de vídeo interactiu perquè arribi a tots els ciutadans de forma fàcil i oberta i es pot veure a l’adreça: https://youtu.be/Rg0vCtEjoK8

L’Àrea de Promoció de la Gent Gran de l’Ajuntament de Terrassa hi col·labora amb la seva difusió des de la seva pàgina web de l’Activa +60.

Objectiu: disposar d’una eina virtual

L’objectiu d’aquesta iniciativa de Santi Rius és de disposar d’una eina virtual, en format de vídeo, des de la que poder estimular els records de les persones grans i d’altres de la ciutat de Terrassa, sense la necessitat d’una presència física, i que es pugui treballar tant des de casa com des dels casals, des dels centres cívics, les biblioteques, les llars, les escoles, etc.

Qui ho desitgi pot fer arribar els seus records, fotografies, etc. relatius al que recorda de les festes de Nadal que hagi viscut o li hagin explicat a [email protected]

Altres taller en format de vídeo que es poden visualitzar són:
 Taller “Tornem al Cole” sobre els records de les escoles de Terrassa
https://youtu.be/kxkuLPF0YxI
 Taller “Dolços Records” sobre els records de les pastisseries de Terrassa
https://youtu.be/nrSdvaWk8e4
 Taller “una tarda de cinema” sobre els records dels cinemes de Terrassa
https://youtu.be/V-yqjNXoCO8

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa