MónTerrassa
VÍDEO | Miki Nuñez neda entre taurons per una bona causa
  • CA

L’artista de Terrassa Miki Nuñez ha pogut nedar entre taurons i, a més, per una bona causa. I és que ha estat el protagonista de la felicitació nadalenca de l’Aquàrium de Barcelona. L’entitat ha escollit el famós cantant, que farà 26 anys el pròxim dia 6 de gener, dia de Reis, per recuperar aquesta tradició, que va veure’s interrompuda l’any passat a causa de les restriccions derivades per la pandèmia de la Covid-19. Ha estat la 25a immersió solidària que es dur a terme al centre marí i, en aquesta ocasió, el terrassenc ha escollit com a entitat beneficiària dels 5.000 euros que aporta l’Aquàrium a l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC), que té per objectiu contribuir a millorar el desenvolupament afectiu i educatiu d’aquests infants i adolescents i les seves famílies.

Miki ha pogut gaudir d’una experiència única en un dels Oceonaris únics a Europa, per les seves dimensions i per la seva capacitat. L’egarenc s’ha divertit nedant entre els taurons i les més de 80 espècies marines que hi habiten. I com no, ha felicitat el Nadal a totes les famílies i, molt especialment, a les dels infants que lluiten contra el càncer.

Un cop fora de l’aigua, ha explicat que “és molt emocionant poder apadrinar aquesta acció que fa L’Aquàrium i més encara tenir l’oportunitat de destinar la donació a una causa que significa molt per a mi”. Núñez ha manifestat que està molt sensibilitzat amb tot el que suposa aquesta malaltia atès que n’ha viscut casos dins del seu entorn familiar. Així, ha dit que “res ens ha d’aturar en la lluita contra aquesta malaltia. Calen recursos per a tot, per millorar la recerca, els diagnòstics, els tractaments i la qualitat de vida de les persones que la pateixen i més en l’actual situació sanitària. Per això, és tant important que entre tots sumem esforços i L’Aquàrium ha donat un pas endavant”.

Des de l’Aquàrium, Lydia Toldrà, directora comercial, ha volgut agraïr la presència de l’artista i també escriptor subratllant que “per a nosaltres, és un orgull que una persona jove, amb tant talent i reconeixement, s’impliqui en la nostra causa, que en el dia a dia, té com a objectiu protegir el món marí i les seves espècies i divulgar la importància de tenir cura de tot el planeta i de tots els éssers que vivim en ell”. Nuñez s’afegeix a una llarga llista de noms famosos que han participat en les felicitacions nadalenques, com Leo Messi, Ona Carbonell o Antonio Orozco.

L’Aquàrium de Barcelona i Miki Núñez feliciten el Nadal 2021-22 | Aquàrium de Barcelona

Durant l’acte, L’Aquàrium de Barcelona ha presentat la seva temporada d’activitats nadalenques, que s’iniciarà el proper dia 23 i finalitzarà el 9 de gener de 2022. Podeu consultar el programa detallat amb les activitats de Nadal, les descripcions i els horaris concrets: Activitats de Nadal 2021-2022. A més, L’Aquàrium proposa experiències úniques com les diferents vivències amb els taurons o la d’Aquarista per un dia on tota la família tindrà l’oportunitat de gaudir de la companyia d’uns dels reis del mar i d’aprendre a tenir cura de la fauna marina.

L’Aquàrium de Barcelona i Miki Núñez feliciten el Nadal 2021-22 | Aquàrium de Barcelona

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa