L’artista Litus ha presentat aquest dimarts, 11 de gener, un avançament del que serà el seu nou disc, que portarà per títol Chadanaca. La cançó escollida per fer aquest primer tastet ha estat “Pájaros de desván”, una peça que ha estat elaborada pel mateix Litus, amb lletra i música, però que ha comptat amb la participació de Ricardo Ruipérez, el guitarrista del reconegut grup MClan. El terrassenc també s’ha ocupat de produir el disc, juntament amb Sasha Alexander Pantchenko.

No és una cançó qualsevol i no ha estat una elecció atzarosa. L’artista ha explicat a mode de presentació, a través de les xarxes socials, que és una peça que parla de Terrassa, “la ciutat on vaig néixer. I més enllà de parlar de la meva ciutat, parlo de com va començar el viatge, del que va significar decidir dedicar-me a la música”. L’egarenc aprofundeix i afirma que “Pájaros de desván” són els somnis complerts. Sempre arriben quan deixes de perseguir-los”.

Així sona el seu nou èxit:

Litus també ja ha anunciat les primeres dates per a la gira de presentació del nou àlbum. Ja hi ha un total de vuit concerts programats que el duran a recórrer de punta a punta l’Estat. Una de les parades programades és, òbviament, a Barcelona. Serà a la mítica sala Luz de Gas, dins del Guitar Fest, el pròxim 20 d’abril de 2022. Podeu aconseguir les entrades anticipades per aquest o la resta de concerts des de la plataforma Entradas.com.

Litus s’ha anat fent un lloc propi dins del món de la música. Enllà queda el temps en què va saltar a la fama gràcies a ser la veu i guitarra de la banda que acompanyava Andreu Buenafuente en el programa #LateMotiv. Amb dos discos en solitari, Miércoles 14 (2015) i Si tiene que llover, que nieve (2009), el terrassenc torna amb força. I ho fa, sense oblidar els seus orígens.

Nou comentari