MónTerrassa
VÍDEO | “La barraqueta”, el primer tastet del nou disc de De_paper

Aquesta setmana, el grup de Terrassa De_paper ha donat a conèixer un petit tastet del que serà el seu nou disc. Porta per títol “La barraqueta” i ja es pot descobrir a les plataformes digitals. Els primers afortunats a poder escoltar la cançó -però també tota la resta de peces que conformaran el nou treball discogràfic- seran els espectadors de la 25a Fira Mediterrània, a la capital del Bages, aquest pròxim divendres dia 7 d’octubre, a les 9:30 i a les 11:00 hores.

El nou disc de De_paper, en els pròxims mesos

Produït per Victor Serna de Tourmalet (Xavi Sarrià, No s’apaguen les estreles…) el videoclip està gravat al País Valencià, a la Ribera del Xúquer, i posa en valor l’herència de la terra, l’equilibri i l’encaix de la vida senzilla com a llegat. El single format part del disc Miranius, un àlbum que veurà la llum en els pròxims mesos i que seguirà la mateixa línia musical, barrejant arrels i modernitat, acústica i electrònica amb fluïdesa, de manera elegant i natural, segons informa el grup terrassenc.

De la mateixa manera, la música, que és una adaptació de la cançó tradicional “La barraqueta”, parteix de les arrels i combina sons orgànics com la guitarra, les castanyoles i la veu amb sonoritats electròniques, sintetitzadors, loops i filtres.

Plàstica, música i valors, en un mateix espectacle

A la Fira Mediterrània De_paper presenten l’espectacle teatral Miranius, el qual ja va ser estrenat a la passada Mostra d’Igualada on van guanyar el premi Xarxa Alcover “per la indiscutible qualitat artística, plàstica i musical i pels valors que transmet sobre la coexistència de les diverses espècies animals amb l’home”.

De_paper és una companyia d’espectacles interdisciplinaris, formada per la intèrpret i músic Núria Lozano (La Carrau, Betzuca, La Txaranga revoltosa…) i l’artista visual Joan Alfred Mengual.

El grup De_paper presenten l’espectacle “Miranius” | De_paper

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa